individuele begeleiding

Nieuwe cursisten die zich aanmelden met een hond van 6 maanden of ouder, komen eerst met hun hond voor een intake gesprek.

Naar aanleiding van dit gesprek kan worden besloten de cursist en zijn hond individueel te begeleiden. De trainingen duren 30 minuten.

Individuele trainingen zijn intensieve trainingen, waarbij de cursist één op één begeleid wordt door een trainer. De trainer zal aanwijzigingen geven aan de cursist hoe deze thuis moet gaan trainen met zijn hond en ook hoe de cursist met zijn hond moet omgaan om de juiste relatie op te bouwen.
Vorderingen worden nauwgezet bijgehouden. Iedere week worden deze bekeken en er wordt dan besproken volgens welke aanwijzingen de komende week getraind moet worden. Er wordt gewerkt aan eventueel probleemgedrag dat de hond vertoont. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uitvallen naar andere honden (om verschillende redenen), uitvallen naar/ angst voor mensen. Mocht het zo zijn dat u en uw hond zich bij een groep kunnen voegen omdat er genoeg vorderingen zijn gemaakt, voordat het halve jaar om is, dan zal de lestijd in maanden verlengd worden, waarbij u dus met uw hond in een groep door traint.

Lees voor meer informatie ook de veldregels door.
Voor verdere vragen of een afspraak, kunt u contact met ons opnemen.

Is het voor u niet mogelijk om op zaterdag te komen trainen met uw hond, dan kunnen wij u doorverwijzen naar Hondenschool Shada.
Kijk voor informatie op www.hondenschoolshada.nl